Copyright Notice

Copyright Notice

All the work in this blog are copyrighted and can't be used in any way without the permission of the owner. Copyright © Anne Ueland. All rights reserved.

søndag 5. september 2010

Wine & Wasps
15 kommentarer:

 1. Gode og effektfulle bilder.
  Synes at vepsen kanskje ble noe borte i bildet.......hvis jeg skal tørre å være helt ærlig. ;)

  SvarSlett
 2. Bildene må studeres, og helst i stor størrelse, da ser du den/de, og den er ikke med i alle bildene :) Tusen takk for tilbakemelding Stein-EVert :)

  SvarSlett
 3. Synes dette ble dritkuult. Unnskyld språket, men det blei så kuule bilder.

  SvarSlett
 4. Helt i orden Aina, tusen takk skal du ha :)

  SvarSlett
 5. Så morsomme bilder! Litt gøy å måtte lete etter vepsen...=) Du er tøff med spakene, Anne! Resultatet ble kjempebra, kreativt og anderledes! =) - som vanlig, får jeg vel legge til! =)=)

  SvarSlett
 6. Hei og takk for tidligere i dag :-) Har akkurat bladd igjennom bloggen din; Fantastiske bilder!

  SvarSlett
 7. Great pictures!! Congratulations!!

  Frank, Barcelona

  http://balapertotarreu.blogspot.com

  SvarSlett
 8. Tøft! Kul etterbehandling og fine komposisjoner:))

  SvarSlett
 9. Thank you so much Frank and Sissel :)

  SvarSlett
 10. For en råkuuul serie! Frisk, lekker, selv om jeg slite med å finne vepsen,..(skal nok finne den) så var serien i seg selv kanonbra! Dette likte jeg MEGET godt!;O))))))Du bobler jo over av kreativitet;O)))Er litt i "dvale" jeg, men må si inspirasjonen kommer snikende når jeg ser så flotte bilder og komposisjoner!!!;O)

  SvarSlett
 11. PS!Når jeg først så den var det ikke vanskelig, hehe. Men dette var ren kunst med el uten den. Kan ikke få sagt det klart nok!!De 3 siste fenger meg spesielt, dermed favoritter;O) Såå bra jobba!!

  SvarSlett
 12. Ja, her må man nok betrakte bildene litt før man finner vepsen(e). Men de er ikke på alle heller da.. hehe Jeg får mine dvaleturer jeg også, heldigvis varer det som regel ikke lenge. Godt å høre du finner inspirasjon, ut og knips og ta bilder der du kanskje ikke trodde det var noe å ta bilder av, for nettopp der kan det være mye, f.eks :D Hihi :) Tusen takk for hyggelig hilsen LIne :)

  SvarSlett
 13. Jeg så den :-) Veldig spennende og kreative bilder Anne!! Du imponerer igjen!!! :-)

  SvarSlett