Copyright Notice

Copyright Notice

All the work in this blog are copyrighted and can't be used in any way without the permission of the owner. Copyright © Anne Ueland. All rights reserved.

lørdag 29. januar 2011

The Harbour in Sandnes10 kommentarer:

 1. Flotte bilder med fin atmosfære i.
  Trivelig å dra rundt kveldstid, blir fort stemningsbilder av det.
  Hvis jeg ikke tar helt feil så sto vel Line ved siden av deg da disse opptakene ble gjort........

  SvarSlett
 2. Heisann Stein-Evert :o) Disse var jeg ute og tok i går kveld, og da var det Hansi som var med meg, tirsdag var Line med. Jeg har aldri vært på denne siden og fotografert Sandnes, og jeg er på jakt etter "City Lights", så dette var noen av bildene fra den jakten derfra. Tusen takk skal du ha :o)

  SvarSlett
 3. Nydelig Anne. Kan bare si meg helt enig med Stein-Evert.
  ( Hadde aldri kommet på å gå ned til havna jeg heller. Har kun et bilde derfra av en båt i fjor,...kjempeflott var dette,.og tror jammen jeg må dit en kveld en gang og knipse litt. Nr 2 falt jeg ekstra for,nydelig med speilingene i vannet.
  Nesten litt flaut at jeg som bor i sandens ikke fanger mer av det flotte byen har å by på......men man blir ofte litt forblindet i sin egen by tror jeg,...det må endres på!!!!;O)

  SvarSlett
 4. Line, tror jeg skal ta meg en tur nedover, så går vi ut i lag. Med kamera og alt tilbehør. Så gjør vi det motsatt, dere kommer nordover, og vi går ut. Jeg synes Narvik er en drit kjedelig by fotomessig. Men jeg er sikker på at om jeg gikk sammen med noen hvor alle inntrykk er nye, så vil jeg få se uendelig mange nye motiver. Jeg også. Og slik blir det for dere også.
  Det man går i til daglig det ser man ikke. Blir nesten som når man kjører en strekning ofte, kanskje daglig, så oppdager man ikke når det kommer opp et nytt trafikkskilt. Vi vet jo hvordan veien er så hvorfor skal man observere.........

  Vi sees!!!! :))
  (Koster på meg et smilefjes med dobbelhake, jeg)

  SvarSlett
 5. Very nice pictures Anne

  greetings from Holland, Joop

  SvarSlett
 6. Flott Anne. Liker lyset og kompen i disse flotte bildene :):)

  SvarSlett
 7. Ja, Stein-Evert, jeg har kjempelyst til å komme nordover, og Line haddce vært perfekt selskap å hatt med meg dit, så skulle du nok blitt overrasket over alt jeg ser i din by, som du ikke ser lenger. Kanskje jeg kommer nordover i sommer ;o))))

  Thanks a lot everyome, I am so happy that you like it :o)

  SvarSlett
 8. Reflexes great night, sublime.

  SvarSlett
 9. Thanks a for your nice comment Leovi :)

  SvarSlett