Copyright Notice

Copyright Notice

All the work in this blog are copyrighted and can't be used in any way without the permission of the owner. Copyright © Anne Ueland. All rights reserved.

lørdag 12. mars 2011

Abandoned and Destroyed

Abandoned and Destroyed | PhotoArtist Anne Ueland

23 kommentarer:

 1. Kanonbra serie, Anne! Du gikk til og med inn! =)=)

  SvarSlett
 2. Tusen takk Sonja. Ja, jeg har bilder tatt utenfra også, men såg flere av dere hadde det, så da tenkte jeg at jeg fikk legge ut bilde innenfra og ut istedet :o)

  SvarSlett
 3. Oi! Her har du funnet en fotoperle! Ser litt farlig ut å gå inn, men bildene ble supre. :)

  Skulle gjerne visst hvor dette er?

  Stine

  SvarSlett
 4. Ja, dette er virkelig en fotoperle. Jeg har vært her før, og det er i nærheten av her jeg bor. Skummelt å være innenfor der idag, det dryppet gjennom taket, og da vi var i andre etasje, så var det rett før den ene foten gikk gjennom gulvet. Huset er pill rottent, men kryr av ting å fotografere. Tusen takk Stine for hyggelig kommentar :o)

  Disse bildene er tatt fra samme sted i april i fjor:

  The Dream of America
  Fear Has A Face
  Broken Window
  The Smoking Girl

  SvarSlett
 5. meget bra serie Anne, det skriker etter HDR-behandling :-)

  SvarSlett
 6. Hvorfor HDR Dirk, likte du ikke etterbehandling min?? Takk for din tilbakemelding :o)

  SvarSlett
 7. Jøss, dette var bra. Absolutt ikke HDR. Likte dette Anne :)

  SvarSlett
 8. Fantastisk serie Anne!!! :-) Spennede og interessant historie bak. Liked a lot!! :-)

  SvarSlett
 9. Flotte bilder fra spennende plass. Flott Anne
  mvh
  Håvard

  SvarSlett
 10. Wops, nå la jeg min kommentar i den andre bloggen jeg Anne, håper nå ikke det ødela så alt for mye. men her fikk jeg da i tillegg nyte så mye mer også, juhu!!

  SvarSlett
 11. Flotte bilder!! Har vært i en lignende forlatt hytte å knipset litt. Det er utrolig skummelt å spennende..

  SvarSlett
 12. Tusen takk alle sammen for disse hyggelige tilbakemeldingene.

  Anne, det gjør ikke noe at du skreiv i den andre bloggen, det er den jeg bruker for temabildene til X/52, og så legger jeg heller ut flere i samme serie her i denne bloggen. :-)

  Ønsker dere alle en flott søndag :-)

  SvarSlett
 13. Her var det mange flotte detaljer å studere, Anne, ved å ta hvert foto opp i større format! Et spennende sted dette forfalne, og det har absolutt sin egen sjarm. Det er rene historietimen å se på dem. God etterbehandling, interessant serie!

  SvarSlett
 14. Tusen takk skal du ha Anne-Lise :-)

  SvarSlett
 15. En strålende serie, og en god dokumentasjon på forfall, og tror jeg, gammel velstand. Ser ut som dette har vært en staselig bolig. Som det etterhver ikke var noen til å ta vare på.

  SvarSlett
 16. Tusen takk Stein-Evert. Synd det er blitt som det er, for stedet huset ligger på er så nydelig at jeg kunne bodd der. Men ikke i dette huset, men kanskje ett nytt nokså likt? :o)

  SvarSlett
 17. Good Job! I like very much your pictures! Specially the one with the sofa and the piano. Congratulations.

  SvarSlett
 18. Thank you so much Antonio for your nice comment :)

  SvarSlett
 19. Dramatisk - flotte bilder. En liten oppussing kunne gjort seg, eller kanskje ikke så rent liten... så var det bare å flytte inn :-)

  SvarSlett
 20. Tror ikke oppussing hjelpe her, huset er pill råttent, jeg holdt på å trå gjennom gulvet på loftet, vannet drypper gjennom taket. Men å bygge opp ett nytt hus på denne flotte tomta, det skulle jeg svært så gjerne gjort :o) Tusen takk for hyggelig kommentar Tove :-)

  SvarSlett
 21. Fantastisk! Men tror ikke jeg vil ha med barn dit flere ganger. Vero fikk en spiker rett gjennom skoen når vi var der!!! Skummet, men akk så forlokkende. Og for en flott komp på bildene dine. Helt herlig,..må må må dit igjen, søren klype at jeg ikke klarte å henge m på ukesoppdraget,.men gleder meg over gjennsynet via dine vakre bilder;O)

  Klem til deg;))))

  SvarSlett
 22. Tusen takk Line. Jeg kommer ikke å vise veien hit til noen lenger, det er farlig å være inne i huset nå etterhvert, jeg gikk selv nesten gjennom gulvet og taket er råttent og sikkert ikke lenge før det faller sammen. Ikke alltid vi kan klare bli med på oppdragene, og du hadde jo god grunn til å ikke levere denne gangen. Håper det ordner seg slik du kan bli med denne uka. Klem fra Anne

  SvarSlett
 23. utrolig flott serie..fra et usedvanlig spennende sted..! ;) men d er jo forbundet med litt usikkerhet , når bygninger er i oppløsning . Men uten noen som tar sjansen får vi jo ikke dokumentert dette ..fantastisk flott jobba Anne .

  SvarSlett