Copyright Notice

Copyright Notice

All the work in this blog are copyrighted and can't be used in any way without the permission of the owner. Copyright © Anne Ueland. All rights reserved.

mandag 26. april 2010

High and Low

Model: Karoline Ferkingstad

High and Low.


28 kommentarer:

 1. god fortellende serie, gode fargetoner og snitt!!

  SvarSlett
 2. Tusen takk skal du ha Torkel :)

  SvarSlett
 3. sonja Elisabeth Middelhuis26. april 2010 kl. 16:57

  GUUD, dette var sterkt og nydelig skildret. Fine tekster til. Fantastisk, Anne! Må være noe av det beste jeg har sett! =O =)

  SvarSlett
 4. Utroligt flott dette Anne .... !! WOv .........!!

  SvarSlett
 5. Bildene i seg selv likte jeg, og den duse fargetonen gjorde seg godt.
  Ord satt til gjorde det hele bare enda bedre.
  Godt utført stykke arbeid dette!

  SvarSlett
 6. Tusen takk for kjempehyggelige tilbakemeldinger SOnja, kathrine og Stein-Evert. Sterke og spesielle bilder dette, som jeg syns jeg måtte ha ett sterkt dikt til.

  Mvh Anne :)

  SvarSlett
 7. Utsnitt og toner
  flott fortellende serie Anne!

  SvarSlett
 8. Fantastisk Anne!!!!!! Historien ble så utrolig sterk!!! Du er bare helt utrolig!!! Veldig fint at du oversatte teksten til engelsk :-)

  SvarSlett
 9. Anne: jeg har jobbet i ungdomspsykiatrien i ca 9/10 år! Disse bildene bringer frem sterke følelser formeg og minner meg om de av "mine" pasienter som var "on the edge og på god vei utfor.(og none "datt/snublet/hoppet utfor og)
  Du og legger du vekt på at det finns andre som har "klart" seg der ute/ kanksje klart å ta imot hjelp ved å "hvile" bekymringene hos for en stund! Ikke sikkert det redder live/psykisk helse men håpet er større jo fler man har som støttespillere,.som du sier...hun må gå sin egen vei,.og det er ikke sikkert det er den vi ville valgt for henne. Livet kan være for vondt og traumatisk/ ha satt for sterke spor til at noe kan gjøres...håper du ikke blir sjokkert over min tolkning,..men dette er akkurat det som dukker opp i hjertet og hodet mitt når jeg ser bildene og leser tekstene,..og selv uten tekstene ville jeg følt det det samme! Du har formidlet noen usedvanlige streke følelser i bildene dine som forteller en sterk historie. Jeg sitter med tårer i øynene og mange assi\ossiasjiner,..så meg har du nådd både billedlig og sjelelig med bildene!Jeg er utrolig imponert,..og fler ord er overflødige! Eksepsjonel bildehistorie for meg!

  Klem Line

  SvarSlett
 10. STERKT!!
  Dette var veldig bra utført serie Anne!
  mvh
  Håvard

  SvarSlett
 11. Hei Håvard, tusen takk skal du ha, ja sterke saker, men og så viktig å få frem.

  Mvh Anne :)

  SvarSlett
 12. flotte bilder og tekst. Sterke saker, men viktige !

  Mvh Mona

  SvarSlett
 13. Tusen takk for kommentaren din Mona :)

  SvarSlett
 14. Starka bilder. Och en berättelse som berör.

  /Mats

  SvarSlett
 15. Hei Mats, ja det er det, tusen takk for at du tok turen innom og la igjen kommentar, veldig hyggelig :)

  SvarSlett
 16. Veldig bra serie. Godt fortalt om menneskelig smerte.. Bilde 1,2,4,7 og 10 får et ekstra pluss.

  Kjetil

  SvarSlett
 17. Tusen takk skal du ha Kjetil :)

  SvarSlett
 18. Utrolig sterk og flott bildeserie, Anne! Du er utrolig flink!

  SvarSlett
 19. Det er kun en ting å si om dette: FANTASTISK :O)

  Keep up the god work...

  Marius

  SvarSlett
 20. Tusen takk for hyggelig tilbakemelding Marius, så kjekkt at du har vært innom i bloggen min :D

  SvarSlett
 21. Tusen takk Marit for dine hyggelige ord :)

  SvarSlett
 22. Hei,

  Jeg har slettet diktet etter ønske fra forfatteren, og vil be så veldig om unnskyldning, for at jeg brukte diktet her, uten å forhøre meg om at det var greit.

  Dette var en tankevekker for meg, og jeg vil også med dette oppfordre alle andre som bruker andre sine dikt, tekster eller lignende, om å ikke publisere det, uten samtykke, selv om forfatter krediteres til teksten. Det er ikke alltid det er greit.

  Mvh Anne

  SvarSlett
 23. Da har du vel gjort opp for deg? Har du snakket med forfatteren om det kunne være mulig å lage en henvisning til hennes poesi? At du lot deg inspirere, må jo kunne gi forfatteren litt cred også?? Det ble jo en sterk helhet med dine bilder og hennes dikt!

  SvarSlett
 24. Jeg har prøvd å ringe henne, men hun tok ikke telefonen. Jeg ønsker å løse dette på en fin måte som kan bli greit for oss begge. Jeg trodde jeg hadde gjort noe godt her med teksten til bildene, som har reddet livet til ei god venninne ikke minst, men jeg er en forbryter og lovbryter tydeligvis, dette syns jeg var virkelig leit.

  SvarSlett
 25. Jeg liker bildene og serien...leste ikke dikten og trenger det ikke heller..litt rart at forfateren kom over denne serien (?) og reagerte så sterkt..dette ikke er noen "commercial" job..

  SvarSlett
 26. Tusen takk Isidoros for tilbakemeldingen din. Setter veldig pris på at du og alle andre vet at jeg er hobbyfotograf, som bruker denne bloggen til å vise bildene mine, som dere alle andre også gjør. Og som du skriver og vet, og som som de fleste andre også vet som besøker bloggen min her, er disse blogginnleggene overhodet ikke noe kommersielt i det hele tatt.

  Hilsen Anne

  SvarSlett
 27. Må bare tilføye at det er forfatteren som "taper" noe her, for bildene taler for seg selv og er sterke. hun kunne faktisk blitt bedre kjent via alle som titter innom bloggen din og hun kunne kjøpt bildene av deg og la de følge teksten, eller gjort en byttehandel, bilder mot tekst og motsatt. uansett Anne,..denne serien er like bra uten det diktet (i alle fall for meg),..men undrer meg og veldig på hvordan hun tilfedligvis kom over din akkurat din blogg!

  SvarSlett
 28. Hei Line,

  Flere gode forslag fra deg her Line :) Nå har jeg fått så utrolig mange henvendelser, der venner lurer på hvem som egentlig var forfatteren og hvilket dikt det dreide seg om, noe jeg selvfølgelig ikke vil svare på. Men det er jo nok bevis for meg at det er bildene de husker og som er heldigvis er grunnen for at folk titter innom bloggen min, og ikke tekster jeg legger til :) Diktet ble brukt til ett av bildene her på på ett fotolæringsted, hvor jeg hadde linket til bloggen, for de som ville se alle bildene fra denne shooten, så da var den enkel å finne. Har slettet bildet og diktet derfra også, siden det ikke gir meg noe glede lenger :)

  Hilsen Anne :)

  SvarSlett