Copyright Notice

Copyright Notice

All the work in this blog are copyrighted and can't be used in any way without the permission of the owner. Copyright © Anne Ueland. All rights reserved.

torsdag 2. desember 2010

Exhibition 20.11.2010 - 01.01.2011

Welcome to the exhibition, 
Sincerely Anne

14 kommentarer:

 1. Gratulerer med flott utstilling av fotografisk verk.
  Jeg håper det vil være stor interesse.

  Hilsen, Joop

  SvarSlett
 2. Så artig at du skriver på norsk Joop!! ;) Tusen takk skal du ha. Hilsen Anne

  SvarSlett
 3. Så spennede Anne. Lykke til!

  mvh
  Liv ")

  SvarSlett
 4. Lykke til med utstillingen,dere må jo bare få suksess!!!!!Bryt et bein, eller hva var det det het på engelsk!!:O)) "Break a legg",var det kansje!!!!

  SvarSlett
 5. Congratulations and every success in this exhibition. I 20 years ago, which do not. Of course you do not wish my fate.

  SvarSlett
 6. Congratulations!
  Best wishes.

  SvarSlett
 7. Tusen takk alle sammen, thanks a lot to all of you :)

  SvarSlett
 8. Lykke til og gratulerer med utstilling Anne. Du er dyktig
  mvh
  Håvard

  SvarSlett
 9. Når skal du ha utstilling i Oslo ? Jeg kommer

  SvarSlett
 10. Tusen takk Håvard og Tommy Andre. Har ikke noen utstillinger på programmet i Oslo foreløpig, men blir det en gang skal jeg si i fra :) Han fin kveld :)

  SvarSlett
 11. Knalldyktige dame!!!! Tenk å være så dyktig at du har utstilling og selger kunsten din, DET er imponerede!!!! (hvor lenge varer utstillingen?) Hadde håpet å ta med meg min mor i helgen kanskje, eller neste helg, men da er den kanskje slutt? de "frekkasene"kjøper jo bare bilde(ne) jeg vil ha så jeg vet ikke om jeg tørr å komme og ønske meg et nytt og så er det solgt dagen etterpå, ;O)
  Så kanskje like greit å vente til siste dag, hihi;O)

  SvarSlett
 12. Tusen tusen takk Line. Som du ser på bildet her, varer utstillingen til 1 Januar. Det er folk der fra mandag til fredag mellom 8 og 16. I helgen har de stengt, så da kan du ikke ta turen. Tar du turen opp og ser ett du liker som du vil kjøpe, så kan du høre om du kan reservere det til dagen etterpå, det går sikkert helt fint ;)

  SvarSlett