Copyright Notice

Copyright Notice

All the work in this blog are copyrighted and can't be used in any way without the permission of the owner. Copyright © Anne Ueland. All rights reserved.

lørdag 29. januar 2011

Hunting For The City Lights





This is me. 

11 kommentarer:

  1. Råstilige bilder hvor siste var en innertier. Dette er kjempespennende å leke seg med, lang lukkertid, zooming, panorering, bevegelse i alle retninger.....det er bare å leke og leke, og det blir garantert mange spennende resultater. Tjohei, bra å se at du er i gang igjen. :)

    SvarSlett
  2. Å såå kult Anne;O) Blir helt sjuk etter å finne mine igjen men de er gone, lett overalt! Dette var knall moro. Jeg får trøste meg med at du har lært meg opp så jeg skal veldig snart ut å leke meg med lys og nattfoto igjen;O)
    Det siste JA definitift en innertier! Knallkult, men de av lysveggen var og skikkelig flotte! Du verden for en fangst og noen innlegg du har fått ut av 2 kvelder. You are back girl!!!!!

    SvarSlett
  3. kjempetøffe bilder. favoritter er de tre første.men må innrømme jeg er svak for prikker..he he. artig ide dette,bor ikke i by lenger,men jommen kan man ikke midt i byen også!anne

    SvarSlett
  4. Tusen takk alle sammen, så hyggelig at de falt i smak.Kjempegøy å leke med kameraet, det gir jo så mye artig Ikke lett å finne det jeg liker best, når jeg jakter på "City Lights". Så jeg har vært ute igjen ikveld, så det blir spennende å se hvilket jeg velger til posting til slutt :o) Ha en fortsatt fin helg alle!!! :o)

    SvarSlett
  5. Beautiful compositions of light and movement

    SvarSlett
  6. Så utrolig morsomt å se at flere kan ha det gøy med kamera uten at alle disse `regler`. Like it a lot :-)

    SvarSlett
  7. Ja, ikke sant Anne, når man har lært seg reglene er det utrolig gøy å begynne å bryte de.. hihi

    Thanks a lot Leovi and Anne :o)

    SvarSlett
  8. Kule bilder Anne!! Kjempeflott effekt med lyset!! :-)

    SvarSlett
  9. Gøy å "danse" med Nicky (kameraet) blir artige bilder av det :o) Tusen takk skal du ha Vibeke :)

    SvarSlett