Copyright Notice

Copyright Notice

All the work in this blog are copyrighted and can't be used in any way without the permission of the owner. Copyright © Anne Ueland. All rights reserved.

torsdag 14. april 2011

A bomb

A bomb? I don't know what this is, but it looks like a bomb.
Do you know what it is?17 kommentarer:

 1. Må være besøk fra en annen klode... Herlige bilder med fine fargetoner - trenger ikke vite hva det er for å nyte bildene av denne mystiske gjenstanden:-))

  SvarSlett
 2. Ligner på en "oter" som vi sier på fiskespråket. Denne er enten brukt til å holde trålen åpen med ( en på ver side av trålen) eller det kan og være brukt under seismik oppdrag i Nordsjøen. Det er i allefall min oppfatning.
  Forresten flotte bilder av dingsen :)

  SvarSlett
 3. Wow.... Lovely colors Anna, very good pictures.

  greetings, Joop

  SvarSlett
 4. Fantastisk friske og flotte farger. Herlige bilder Anne!

  SvarSlett
 5. Hei Anne.

  Ikke noe bommskudd dette:)
  Likte bilde nr 2 best, herlige farger samt symetriske linjer. Kjekt høre fra deg blogg igjen.

  SvarSlett
 6. Tusen takk alle sammen for disse hyggelige tilbakemeldingene. Planen var egentlig å ikke legge ut alle disse bildene, men siden jeg ikke visste hva det var, så la jeg ut de som viser hva det kan være for noe. :)

  Thanks a lot Elena for your comment. Don't be afraid, I have been told that it is not a bomb :)

  SvarSlett
 7. Stilige bilder, og så lenge komp og farger osv osv stemmer så trenger man ikke å vite hva det er for at det skal bli gode bilder.
  Det var nu forresten bra å se at du er i gang igjen med fritidssysler. :)
  Peace and love!

  SvarSlett
 8. And you took great care to compose pictures of the "Bomb" ! ... let me know if you found out what is it actually !

  SvarSlett
 9. Thanks a lot Stein-EVert and Wong Ching Wah. I have been told that it is a sonar buoy that is used behind boats to survey seafloor and some other things, so I guess it is that? :)

  SvarSlett
 10. Spennende oppdagelse Anne. Brembo sin forklaring høres ganske sannsynelig ut.
  Første som slo meg var drone... fargen kunne minne om slik... Men nå har jeg bare sett dronefly, og ikke slike "vanndingser" ;)
  God påske
  mvh
  Håvard

  SvarSlett
 11. Har ikke peiling på hva det er, men fargerikt og spennende er det, i form og farge. Liker nr. 2 ovenfra og ned best. Spennende!

  SvarSlett
 12. Flotte, fargerike bilder dette her. Hvorfor må man alltid vite hva det er man tar bilde av? Dette synes jeg var MEGET bra - liker spesielt godt bilde 2, 3 og 4.

  RAK-foto

  SvarSlett
 13. Så kult! Nesten skuffet iver at det ikke var en vassejte bobe jeg.,, hihi :-) men du og du. For en spennende " dings", Mn knallflotte farger. Glad du la ut disse:-) morsomt skue:-) klem line S

  SvarSlett
 14. Tusen takk for at dere likte disse bildene og de fine kommentarene. Det motiverer til å fortsette å fotografere ukjente og kjente ting, helt herlig :)

  SvarSlett
 15. Herlige bilder, og herlige farger. Oppkvikkende. :))

  SvarSlett