Copyright Notice

Copyright Notice

All the work in this blog are copyrighted and can't be used in any way without the permission of the owner. Copyright © Anne Ueland. All rights reserved.

tirsdag 19. april 2011

Curious Adder (Vipera Berus)

Thanks a lot to Kristoffer (Reptilfreak) Espeland
that helped me to find this adder,
and make the photo shoot safe.

18 kommentarer:

 1. Wow! Gode artsbilder, Anne! Liker spesielt godt det siste, der huggormen såvidt titter frem, og der du virkelig ser "stjerna" i øyet! Liker også godt det med den splitta tunga ute! :-) Flott med huggorm i miljø! :-)

  SvarSlett
 2. You have steady hands even in front of this beast !

  SvarSlett
 3. Nydelig, Anne. Jeg må prøve dette en gang :):O)

  SvarSlett
 4. Er det noe jeg er redd så er det hoggorm,skrekkopplevelse fra barndommen.
  Du får passe deg:)

  SvarSlett
 5. Skal si! skal si Anne, du er virkelig ei tøffa som tør se en slik i øynene, men mega bilder ble det faktis. Ditt siste her ble jo helt KNALL!!

  SvarSlett
 6. Utrolig kule bilder. Dette har jeg enda tilgode. Hvis jeg ikke løper for livet.
  Ha en god påske!

  SvarSlett
 7. Thanks a lot to all of you for these nice comments. Happy Eastern!! :-)

  SvarSlett
 8. Fine artsbilder,Anne.
  Ønsker deg en fin Påske.

  ketil

  SvarSlett
 9. Tusen takk skal du ha Ketil. God Påske! :D

  SvarSlett
 10. Wonderful, good shots of this snake.

  SvarSlett
 11. Great compositions and light, nice captures!!

  SvarSlett
 12. Hei Anne
  En herlig serie huggormbilder.Regner med at du er på plass i ditt nye hus, og at jeg er velkommen når jeg besøker området!!!!!:O))
  En Riktig God Påske Anne!!!!
  Mvh. Kai Edvard

  SvarSlett
 13. Thanks a lot Leovi and Linda :) Og tusen takk til deg Kai Edvard. Ja, nå er jeg godt på plass, og storkoser meg her. Og du er helt klart hjertelig velkommen, gjesterommet står klart.

  Happy Eastern to all of you! :-)

  SvarSlett
 14. Flotte bilder!! Tøffe du som våget å ta bilder!!! HAdde ikke vært meg :-)

  SvarSlett
 15. Det er ikke skummelt Vibeke, tusen takk for tilbakemelding :)

  SvarSlett
 16. Knallbra bilder sier denen livredda hoggorm jenta! Men etter praten vår skal jeg hive meg med når det byr seg en neste annledning....med romvernsdrakt og vernesko, mc hjelp og hansker med hull på avtrekker fingern;O) Men Anne: helt antastisk at du våger, men ennå mer fantsisk er jo de fabelaktiske bildene du prensenterer. Og så fine komposisjoner, selv en slangehater blir må ta av seg "haTTen" for bildenen som er suverene!

  sitat Ida" jeg syns dette var flott, jeg elsker det fordi det fint og tøft og skummelt. (hun ser mer og mer i blogger med meg, snakk om tidlig krøkes, men etter hun fikk eget kamera vil hun være med i fotoverdenen, hihi;O) Skal egge ut noen Ida bilder etter hun har vært med meg på en shoot i skogen eller noe;O)

  ha en super dag annemor. Big hug my dear;O)))

  SvarSlett
 17. Tusen tusen takk Line. Ja, håper og tror jeg klarte å fjerne litt frykt og skrekk, de er jo så ufarlige, det er bare å la de være i fred, så gjør de oss ikke noe som helst. Du trenger ikke den rustningen du beskriver her.. ha ha ha Som jeg har skrevet her, så er jeg helt trygg når jeg tar bildene, det sørger Kristoffer (Reptilfreak) for, så jeg har faktisk ikke noe å være redd for. Det som er viktig er å treffe fokus der det skal på hoggormen, for å få gode bilder, så kan man slappe bare ta å nyte den flotte skapningen, istedet for å løpe fra den ;-)

  Du må hilse til Ida og takke så mye for kommentarene fra henne, og fortelle henne at Anne har sagt: Hoggormer er ikke farlige, så lenge vi lar de få være i fred. Og at de er noen flotte skapninger som elsker å bli fotografert. :-) God helg Line og Ida :)

  SvarSlett